Hotel informatie

Sluiten

Hotel De Castillion**** is gelegen in het historisch rijke centrum van UNESCO-Werelderfgoedstad Brugge, oftewel het Venetië van het Noorden. U vindt ons in de schaduw van de indrukwekkende Sint-Salvatorskathedraal, op een steenworp afstand van onder meer de Markt, het Belfort, de Burg, de Brugse Vrije, de Basiliek van het Heilig Bloed, de Reien, de Rozenhoedkaai, de Onze-Lieve-Vrouwekerk, de museums Groeninge en Gruuthuse, Brouwerij De Halve Maan en het romantische Minnewaterpark. Kortom, viersterrenhotel De Castillion is zonder twijfel de ideale uitvalsbasis om de talrijke topbezienswaardigheden die Brugge Die Scone rijk is, te gaan ontdekken!

Dit weelderige en exclusieve boetiekhotel, waarbij veel aandacht is besteed aan een sfeervolle inrichting en ambiance, is gehuisvest in een historisch zestiende-eeuws hoekpand dat halverwege de achttiende eeuw een decennium fungeerde als woonst van Brugge’s 15e bisschop, Monseigneur Joannes Baptista Ludovicus de Castillion. Twee eeuwen later gaf de familie Marc en Leen Christiaens-Stevens het voormalige Bisschoppelijk Paleis een nieuwe bestemming, namelijk Hotel De Castillion.

Dit familiaal gerunde en recentelijk volledig gerenoveerde viersterrenhotel staat wereldwijd te boek als een oase van rust, de plaats waar een onvoorwaardelijke gastvrijheid, rijke historie en hedendaags luxueus comfort de handen ineenslaan om van uw verblijf een onvergetelijke ervaring te maken.

Plant u een gezellig romantisch uitje? Genoeg van de dagelijkse sleur en moet u er echt even tussenuit? Of wenst u tijdens uw lange business trip het nuttige met het aangename te verenigen? En dat allemaal in een authentiek kader, gestoken in een modern jasje? Aarzel niet en reserveer onmiddellijk bij Hotel De Castillion, want bij ons bent u ongetwijfeld aan het juiste adres!